AZENISHI Katsumi (AZENISHI Katsumi)

写真a

Job title

Associate Professor

Graduate School 【 display / non-display

  • Osaka Kyoiku University   Graduate School, Division of Education   Master's Course  Completed 

  • University of Hyogo   Graduate School, Division of Human and Environmental Studies   Doctor's Course  Completed 

Degree 【 display / non-display

  • Osaka Kyoiku University  -  修士(学術)

  • University of Hyogo  -  博士(環境人間学)

Academic Society Affiliations 【 display / non-display

  • 日本栄養士会
  • 日本病態栄養学会
  • 日本静脈経腸栄養学会
  • 日本摂食・嚥下リハビリテーション学会
  • 日本栄養改善学会

display all >>

 

Papers 【 display / non-display

  • Pharmacokinetics of Loxoprofen and Cefcapene following a Single Combined Dose in Healthy Volunteers before,During or Immediately After 120-min Enteral Tube Feeding of 400 mL Ensure Liquid

    上田幹子、原田和生、池田賢二、大石美奈子、北村麻理愛、上田紘子、畦西克己、稲月摂、仁木一順、岡島千智、天白衛、福田勇気、吉田紗季、平田収正、

    臨床薬理   2017.12

    Joint Work

    Research paper (scientific journal)

  • 食肉の物性・嗜好性・咀嚼性に及ぼす食品品質改良剤と加熱条件の影響

    畦西克己、堀夏海、上野山あつこ、

    日本摂食嚥下リハビリテーション学会雑誌   2017.08

    Joint Work

    Research paper (scientific journal)

  • 魚肉の物性・嗜好性・咀嚼性に及ぼす食品品質改良剤と加熱条件の影響

    (畦西克己、竹上香奈恵、吉村美紀、

    日本食生活学会誌   2017.06

    Joint Work

    Research paper (scientific journal)

  • 嚥下・咀嚼機能の低下した患者や高齢者に対する食感改良に関する研究

    畦西克己

    兵庫県立大学大学院   2017.03

    Single Work

    Research paper (bulletin of university, research institution)

  • 市販ゲル化剤を用いた食品ゼリー食における温度変化の影響

    畦西克己、阪井丘芳、吉村美紀、北元憲利

    日本食生活学会誌   2016.03

    Joint Work

    Research paper (scientific journal)

display all >>

Books 【 display / non-display

  • 調剤と情報

    寺田智祐 編集者:神谷貴樹、共著者:畦西克己、野口聡子、雨海照祥、森野勝太郎、杉山隆、大村健二、谷口英喜、飯島正平、野崎歩、伊藤真也、他19人Scholarly book  Joint author

    じほう  2018.04

Presentations 【 display / non-display

  • 歯学部附属病院におけるNST活動報告と今後の課題

    第33回日本静脈経腸栄養学会学術集会  Domestic presentation  Oral presentation (general) 

    2018.02
     
     

  • 食肉および魚肉の物性・咀嚼性に及ぼす食品品質改良剤と加熱の影響

    第40回バイオレオロジー学会年会  Domestic presentation  Oral presentation (general) 

    2017.05
     
     

  • 口腔癌周術期におけるSSIと術前栄養状態の関連についての検討

    第32回日本静脈経腸栄養学会学術集会  Domestic presentation  Oral presentation (general) 

    2017.02
     
     

  • 魚肉の物性・嗜好性・咀嚼性に及ぼす食品品質改良剤と加熱条件の影響

    日本調理科学会  Domestic presentation  Oral presentation (general) 

    2016.12
     
     

  • 口腔癌術後患者に対するペプタメンAFTMを用いた栄養療法の検討

    第31回日本静脈経腸栄養学会学術集会  Domestic presentation  Oral presentation (general) 

    2016.02
     
     

display all >>