AZENISHI Katsumi (AZENISHI Katsumi)

写真a

Job title

Associate Professor

Graduate School 【 display / non-display

  • Osaka Kyoiku University   Graduate School, Division of Education   Master's Course  Completed 

  • University of Hyogo   Graduate School, Division of Human and Environmental Studies   Doctor's Course  Completed 

Degree 【 display / non-display

  • Osaka Kyoiku University  -  修士(学術)

  • University of Hyogo  -  博士(環境人間学)

Academic Society Affiliations 【 display / non-display

  • 日本栄養士会
  • 日本病態栄養学会
  • 日本静脈経腸栄養学会
  • 日本摂食・嚥下リハビリテーション学会
  • 日本栄養改善学会

display all >>

 

Papers 【 display / non-display

  • Pharmacokinetics of Loxoprofen and Cefcapene following a Single Combined Dose in Healthy Volunteers before,During or Immediately After 120-min Enteral Tube Feeding of 400 mL Ensure Liquid

    上田幹子、原田和生、池田賢二、大石美奈子、北村麻理愛、上田紘子、畦西克己、稲月摂、仁木一順、岡島千智、天白衛、福田勇気、吉田紗季、平田収正、

    臨床薬理   2017.12

    Joint Work

    Research paper (scientific journal)

  • 食肉の物性・嗜好性・咀嚼性に及ぼす食品品質改良剤と加熱条件の影響

    畦西克己、堀夏海、上野山あつこ、

    日本摂食嚥下リハビリテーション学会雑誌   2017.08

    Joint Work

    Research paper (scientific journal)

  • 魚肉の物性・嗜好性・咀嚼性に及ぼす食品品質改良剤と加熱条件の影響

    (畦西克己、竹上香奈恵、吉村美紀、

    日本食生活学会誌   2017.06

    Joint Work

    Research paper (scientific journal)

  • 嚥下・咀嚼機能の低下した患者や高齢者に対する食感改良に関する研究

    畦西克己

    兵庫県立大学大学院   2017.03

    Single Work

    Research paper (bulletin of university, research institution)

  • 市販ゲル化剤を用いた食品ゼリー食における温度変化の影響

    畦西克己、阪井丘芳、吉村美紀、北元憲利

    日本食生活学会誌   2016.03

    Joint Work

    Research paper (scientific journal)

display all >>

Books 【 display / non-display

  • 調剤と情報

    寺田智祐 編集者:神谷貴樹、共著者:畦西克己、野口聡子、雨海照祥、森野勝太郎、杉山隆、大村健二、谷口英喜、飯島正平、野崎歩、伊藤真也、他19人Scholarly book  Joint author

    じほう  2018.04

Presentations 【 display / non-display

  • 在宅型有料老人ホーム入居者の栄養評価と栄養介入における問題点

    第11回日本在宅栄養管理学会学術集会  ウインクあいち  Japan  Domestic presentation  Oral presentation (general) 

    2024.07
     
     

    Announcement date:2024.07.14

  • 在宅型有料老人ホーム入居者の栄養評価および栄養介入における問題点とその後の栄養介入結果

    日本栄養治療学会近畿支部第16回支部学術集会  京都テルサ  Japan  Domestic presentation  Oral presentation (general) 

    2024.07
     
     

    Announcement date:2024.07.20

  • 食肉の物性・嗜好性および咀嚼性に及ぼす食品品質改良剤と電気圧力鍋による加熱の影響

    第30回日本摂食嚥下リハビリテーション学会学術大会  福岡国際会議場  Japan  Domestic presentation  Oral presentation (general) 

    2024.08
     
     

    Announcement date:2024.08.31

  • 魚肉の物性・嗜好性および咀嚼性に及ぼす食品品質改良剤と電気圧力鍋による加熱の影響

    第71回日本栄養改善学会学術総会  大阪公立大学  Japan  Oral presentation (general) 

    2024.09
     
     

    Announcement date:2024.09.07

  • 歯学部附属病院におけるNST活動報告と今後の課題

    第33回日本静脈経腸栄養学会学術集会  Domestic presentation  Oral presentation (general) 

    2018.02
     
     

display all >>