Job title |
Associate Professor |
Graduate School 【 display / non-display 】
-
Osaka Kyoiku University Graduate School, Division of Education Master's Course Completed
-
University of Hyogo Graduate School, Division of Human and Environmental Studies Doctor's Course Completed
Degree 【 display / non-display 】
-
Osaka Kyoiku University - 修士(学術)
-
University of Hyogo - 博士(環境人間学)
Academic Society Affiliations 【 display / non-display 】
- 日本栄養士会
- 日本病態栄養学会
- 日本静脈経腸栄養学会
- 日本摂食・嚥下リハビリテーション学会
- 日本栄養改善学会
Papers 【 display / non-display 】
-
Pharmacokinetics of Loxoprofen and Cefcapene following a Single Combined Dose in Healthy Volunteers before,During or Immediately After 120-min Enteral Tube Feeding of 400 mL Ensure Liquid
上田幹子、原田和生、池田賢二、大石美奈子、北村麻理愛、上田紘子、畦西克己、稲月摂、仁木一順、岡島千智、天白衛、福田勇気、吉田紗季、平田収正、
臨床薬理 2017.12
Joint Work
Research paper (scientific journal)
-
食肉の物性・嗜好性・咀嚼性に及ぼす食品品質改良剤と加熱条件の影響
畦西克己、堀夏海、上野山あつこ、
日本摂食嚥下リハビリテーション学会雑誌 2017.08
Joint Work
Research paper (scientific journal)
-
魚肉の物性・嗜好性・咀嚼性に及ぼす食品品質改良剤と加熱条件の影響
(畦西克己、竹上香奈恵、吉村美紀、
日本食生活学会誌 2017.06
Joint Work
Research paper (scientific journal)
-
嚥下・咀嚼機能の低下した患者や高齢者に対する食感改良に関する研究
畦西克己
兵庫県立大学大学院 2017.03
Single Work
Research paper (bulletin of university, research institution)
-
市販ゲル化剤を用いた食品ゼリー食における温度変化の影響
畦西克己、阪井丘芳、吉村美紀、北元憲利
日本食生活学会誌 2016.03
Joint Work
Research paper (scientific journal)
Books 【 display / non-display 】
-
調剤と情報
寺田智祐 編集者:神谷貴樹、共著者:畦西克己、野口聡子、雨海照祥、森野勝太郎、杉山隆、大村健二、谷口英喜、飯島正平、野崎歩、伊藤真也、他19人Scholarly book Joint author
じほう 2018.04
Presentations 【 display / non-display 】
-
歯学部附属病院におけるNST活動報告と今後の課題
第33回日本静脈経腸栄養学会学術集会 Domestic presentation Oral presentation (general)
2018.02 -
食肉および魚肉の物性・咀嚼性に及ぼす食品品質改良剤と加熱の影響
第40回バイオレオロジー学会年会 Domestic presentation Oral presentation (general)
2017.05 -
口腔癌周術期におけるSSIと術前栄養状態の関連についての検討
第32回日本静脈経腸栄養学会学術集会 Domestic presentation Oral presentation (general)
2017.02 -
魚肉の物性・嗜好性・咀嚼性に及ぼす食品品質改良剤と加熱条件の影響
日本調理科学会 Domestic presentation Oral presentation (general)
2016.12 -
口腔癌術後患者に対するペプタメンAFTMを用いた栄養療法の検討
第31回日本静脈経腸栄養学会学術集会 Domestic presentation Oral presentation (general)
2016.02