Job title |
Professor |
Graduating School 【 display / non-display 】
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Tokyo University of Agriculture Faculty of Agriculture Graduated
Graduate School 【 display / non-display 】
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Tokyo University of Agriculture Graduate School, Division of Agriculture Doctor's Course Completed
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Tokyo University of Agriculture Graduate School, Division of Agriculture Doctor's Course Completed
Academic Society Affiliations 【 display / non-display 】
- 日本農芸化学会
- 日本栄養食糧学会
- 日本食品保蔵科学会
- 日本食品科学工学会
- 日本調理科学会
Research field 【 display / non-display 】
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Life Science / Nutrition science and health science
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Humanities & Social Sciences / Family and consumer sciences, and culture and living
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Humanities & Social Sciences / Family and consumer sciences, and culture and living
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Life Science / Food sciences
Papers 【 display / non-display 】
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Genetic polymorphisms inCYP19A1andESR1are associated with serum CKactivity after prolonged running in men
Hiroshi Kumagai, Eri Miyamoto-Mikami, Mizuki Takaragawa, Kiyonori Kuriki, Chiho Goto, Kiyoshi Shibata, Norihiro Yamada, Akihiro Hosono, Mizuho Fuku, Sadao Suzuki, Noriyuki Fuku
Journal of applied physiology. 2022.04
Joint Work
Research paper (scientific journal)
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マイクロ波処理と熱風乾燥によるリンゴのセミドライフルーツのポリフェノール量および抗酸化活性
伊藤奏, 乾良充, 森下雄太, 山田徳広, 藤原孝之, 稲熊隆博
マイクロ波処理と熱風乾燥によるリンゴのセミドライフルーツのポリフェノール量および抗酸化活性26 ( 4 ) 109 - 116 2020.12
Joint Work
Research paper (scientific journal)
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Effect of Corchorus olitorius on glucose metabolism, lipid metabolism, and bone strength in a rat model of obesity with hyperphagia.
Yuki Aikawa, Yusuke Wakasugi, Misao Yoneda, Takahiro Narukawa, Kae Sugino, Takenori Yamashita, Norihiro Yamada and Makoto Ohtsuki
International Journal of Analytical Bio-Science8 ( 4 ) 93 - 101 2020.08
Joint Work
Research paper (scientific journal)
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Protease Activity and Gel-forming Ability of Ginger Rhizome Juice
Norihiro Yamada, Yasushi Kokean, Kaori Umetani, Jun Shimizu, Osamu Kurita2 & Kazunobu Tsumura
Journal of Food Research, 9(2) 2020.05
Joint Work
Research paper (scientific journal)
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Changes in urinary catecholamine, heart rate, blood pressure and double product during ascent of one-day Mt. Fuji hiking in Japanese young males
Yusuke Takagi*, Kazutoshi Seki, Yosuke Ogiso, Takayuki Kobuchi, Taketo Kawagishi, Yuji Ando,Kaori Fukuchi, Shusuke Tsubota, Akari Yoshikawa, Yuki Aikawa and Norihiro Yamada
J Phys Fitness Sports Med, 9 (3) 2020.05
Joint Work
Research paper (scientific journal)
Books 【 display / non-display 】
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Nutrition Management and Life Science Series Basic Nutrition
Nutrition Management and Life Science Series: Basic Nutrition (Part : 第10章 水・電解質の栄養的意義) Other Joint author
理工図書 2021.04
[Original information] 栄養管理と生命科学シリーズ 基礎栄養学 小林謙一,山田徳広,岸本良美 他 2021.04
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ショウガで固まる牛乳
山田徳広Dictionary, encyclopedia Sole author
少年写真新聞社 2020.01
Review Papers 【 display / non-display 】
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小豆を用いた麹発酵飲料の開発
山田徳広
豆類時報 ( 公益財団法人 日本豆類協会 ) 102 2 - 6 2021.03
Article, review, commentary, editorial, etc. (other) Single Work
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ひよこ豆豆腐(ビルマ豆腐)の特性と加工方法の開発
山田徳広
豆類時報 ( 公益財団法人 日本豆類協会 ) 98 18 - 24 2020.03
Article, review, commentary, editorial, etc. (other) Single Work
Presentations 【 display / non-display 】
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枚方産すももを用いたサイダーの開発と販売
第63回(令和4年度) 果汁技術研究発表会 東京 Domestic presentation Oral presentation (general)
2022.09 -
そば粉100%パンに関する研究(第4報)
日本食品保蔵科学会第71回大会 北海道恵庭市 Domestic presentation Oral presentation (general)
2022.06 -
そば粉100%パン調整時の加水量の検討
第68回日本食品科学工学会大会 Domestic presentation Oral presentation (general)
2021.08 -
そば粉100%パンの調製条件の検討
第70回日本食品保蔵科学会大会 Domestic presentation Oral presentation (general)
2021.06 -
マイクロ波照射および熱風乾燥により製造した赤肉リンゴのセミドライフルーツの色彩,総ポリフェノール含量および抗酸化活性
日本食品工学会第21回(2020年度)年次大会 Domestic presentation Other
2020.04